| Welcome | |
|---|---|
| Welcome to <strong>Reset! Forums</strong>.
You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>! |
|
sarp* wrote:madem katılım az.. koyiyim yanına diyesim geliyo. biz bize takılıyoruz, bu da canımı sıkıyo..
eh , evet ordan yırttı zaten : pPedro wrote:puht! wrote:lavendera wrote:hey ben okuyorum hep !
imza: buyuk insan dilara.
ahah belli belli ; Kayıt: 26 Oca 2008
okuyorum demiş

lovecraft wrote:yaw bakın doluşacak insanların yüzdesel olarak en az bi 50 sinin forumu katleder şakilde doluşacağını ve bunun geriye dönüşü olmayacağını da tecrübelerim söylemekte.çekirdek kadro herzaman iyidir derim ben.ama kaliteli kadrolara da itiraz olmaz,kucak açılır
fuville wrote:ben kıskanç bi insanım"şu an ne dinliosunuz" gibi bi forum haline gelmesini, populasyon kirliğini fln istemem
her önünüze gelene de sölemeyin
![]()
fuville wrote:ben kıskanç bi insanım"şu an ne dinliosunuz" gibi bi forum haline gelmesini, populasyon kirliğini fln istemem
her önünüze gelene de sölemeyin
![]()
fuville wrote:Nitelikli kitle tercihtir(forumumuza kitle arıyoruz ama aynı zamanda nitelikli kitle arıyoruz, bana göre süt sana göre çikolata deil, hepimize göre çikolata olsun, sütlü olsun
)

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests