Welcome
Welcome to <strong>Reset! Forums</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Resetmagazine için ilgili makamlara merakından birkaç soru ;

Reset! hakkında bişey mi diyecektin? Buyur! Müdür içerde..

Moderators: sarp*, Pedro

Resetmagazine için ilgili makamlara merakından birkaç soru ;

Postby İpkisiyamaskosis on Thu Mar 06, 2008 9:31 pm

Arkadaşlar Reset! i yakından zevkle takip eden üyezadelerdenim , sobermag ı da severdik , şimdi aynı amaç için Reset ile yola devam buyurdunuz , sonuna kadar takipçisi olmak , emeğe saygı bir yana kendi zevklerimizi, müzik başta olmak üzere, bu kadar kaliteli ve dolu dolu bir platformda doyurmak, bizler için ayrı bir keyif teşkil etmekte.. Şimdi nacizane sorularıma cevap verecek olan arkadaşları bu topic e bekliyorum :) teşekkürler..

1) Resetmagazine online bir platform bunu biliyoruz , en azından yazılı basımı ile ilgili bir fikrim yok henüz; bu platform adına bilgiler toplanmakta , röportajlar yapılmakta, konserlere gidilmekte ve benim merak ettiğim acaba fotoğraf için de bir grup , ekip mevcut mudur? Fotoğrafın, böyle bir platform için pas geçilemez bir materyal olduğunu hepimiz biliyoruz , peki bu durum Resetmagazine için nasıl işliyor merak ediyorum?

2) Resetmagazine'in online da olsa bir basın hakkı mevcut mudur ? yani konserler festivaller gibi müzik odaklı etkinliklerde veri ve haber amaçlı, fotoğraf için profesyonel ekipman ile giriş üstünlüğü var mıdır veya böyle bir hak edinilebilir midir ?

3) Resetmagazine için bu fotoğraf konusu adına neler yapılmaktadır hangi çalışmalar yürütülmektedir ?

İlgilenen , takip eden arkadaşlara teşşekkürler, postları merakla bekliyorum.. :)
İpkisiyamaskosis

Postby puht! on Thu Mar 06, 2008 11:34 pm

ulan alper bana sormazsın burda açarsın he çok meraklısın çok asşldks
makineyi aldın galiba şipşakçı olarak aramıza mı katılmak istiyosun hahah :P
puht!
Forumların Kıralı (!)

Postby İpkisiyamaskosis on Fri Mar 07, 2008 12:13 am

heheheh neden olmasın lan , tekliflere açığım aksdjfşaskdf , olm yazın işte kim buranın müdürü çağrn laskdfsaldf :)
İpkisiyamaskosis

Postby seda on Fri Mar 07, 2008 7:31 pm

ekibin fotocusu benim efem :)) .. evet fotoğraflarla ilgili birşeyler düşünüyoruz yani kafamızda var birşeyler...
seda

Postby seda on Fri Mar 07, 2008 7:34 pm

2. soruyu da ben cevaplayayım evet vardır.. makinelerimize cam pass dediğimiz kart takılıyor. girişlerde yanında getirdiğin techizatları kontrolden geçiriyorsun zaten kayıda alınıyor hepsi... bu prosedürleri daha çok festivallerde uyguluyorlar :)
seda

Postby seda on Fri Mar 07, 2008 7:37 pm

3. soruyu da cevaplayayım :D

görsel açıdan da daha düzenli çalışmayı planlıyoruz, evet... bazen fotoğraf çekmeye gerek kalmıyor; fotoğrafları etkinliği düzenleyen kurumdan alabiliyoruz.. ama festivallerde öncelik kendi çektiğimiz fotolar tabii ki
seda

Return to Reset!